Projectleiding & Scrum


U wilt een ambitieus project realiseren maar komt handen tekort. Ik bied ondersteuning met zowel projectmanagementtaken (proces) als het coördineren van het team (de mens).

Ik werk doelgericht, pragmatisch en volgens plan. Om met net zoveel overtuiging het plan bij te stellen als blijkt dat dit tot betere resultaten leidt. Tijdens het traject houd ik iedereen betrokken en op de hoogte.

Als het past binnen uw organisatie werk ik graag met Scrum. Scrum is een Agile (lenige, wendbare) aanpak die snel resultaat oplevert. Vanaf het begin betrekken we de klant of gebruiker bij de ontwikkeling. U kunt in tussentijdse demonstraties de ontwikkeling goed volgen.

CommunicatieScrum
Voor communicatietrajecten gebruik ik graag een combinatie van Agile en Scrum die is toegespitst op communicatie & marketing. Ik ben gecertificeerd voor deze methode door het Agile Consortium. Ik laat u graag zien hoe we deze aanpak kunnen toepassen in uw communicatieproject.

Badge Professional Scrum Master IProfessional Scrum Master
Ik ben gecertificeerd voor de rol van Scrum Master. Eventueel kan ik ook optreden als coach en begeleider van de beoogd Scrum Master van uw eigen organisatie. De ontwikkeling van het Keuzevak Duurzaamheid bij ROC De Leijgraaf heb ik als Scrum Master geleid.

Scrum Product Owner
In deze rol heb ik ervaring opgedaan tijdens de ontwikkeling van de studentenwebsite van de Universiteit Utrecht en andere websites. Ik volgde hiervoor een training bij CIBIT.