Projectleiding & Scrum


Je wilt een ambitieus project realiseren maar komt handen tekort. Ik bied ondersteuning met zowel projectmanagementtaken (proces) als het coördineren van het team (de mens).

Graag werk ik resultaatgericht en volgens plan. Om met net zoveel overtuiging bij te sturen als dit tot betere resultaten leidt. Ik ben een verbinder en let erop dat in het project iedereen betrokken en op de hoogte is.

Ik werk graag agile: ik maak wel een plan, maar stuur in korte cycli op resultaat en prioriteit. Projectsturing via Scrum is een wendbare aanpak die snel resultaat oplevert. Vanaf het begin betrekken we de klant of gebruiker bij de ontwikkeling. In tussentijdse demonstraties kunnen belangstellenden de ontwikkeling goed volgen.

CommunicatieScrum
Voor communicatietrajecten gebruik ik graag een combinatie van Agile en Scrum die is toegespitst op communicatie & marketing. Ik ben gecertificeerd voor deze methode door het Agile Consortium. Ik vertel graag hoe we deze aanpak kunnen toepassen in elk communicatieproject.

Badge Professional Scrum Master IProfessional Scrum Master
Ik ben gecertificeerd voor de rol van Scrum Master. Eventueel kan ik ook optreden als coach en begeleider van de beoogd Scrum Master van uw eigen organisatie. De ontwikkeling van het Keuzevak Duurzaamheid bij ROC De Leijgraaf heb ik als Scrum Master geleid.

Scrum Product Owner
In deze rol heb ik ervaring opgedaan tijdens de ontwikkeling van de studentenwebsite van de Universiteit Utrecht en andere websites. Ik volgde hiervoor een training bij CIBIT.